RC Drift Team Bratislava

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RC Drift Cup '10 - Round 07 / Report - 1

E-mail Vytlačiť PDF
Obsah článku
RC Drift Cup '10 - Round 07 / Report
1
2
3
4
Všetky stránky

 

 


Ako už tradične, začínalo sa kvalifikáciou. Na trati sa zóny umiestnili do krutých a nemilosrdných polôh. V prvej šikane dve čelné hneď za sebou a na náprotivnej strane v rovnakej, ale zrkadlovej šikane, dve chrbtové a opäť hneď za sebou. Kruté a jednoduché ako letiaca sekera. Tá zaťala do každého, kto nebol pripravený sa uhnúť. Vďaka dostatku času a dobrej nálade, dokázali sme aj pri takom vysokom počte účastníkov stihnúť tri kolá kvalifikácie. Niekomu sa podarili viac, niekomu menej a niekomu skoro vôbec :-) . Poradie po treťom kole bolo nasledovné: Kvalifikáciu vyhral Shadow, druhý bol Piranha a tretie miesto si vyjazdil Šalát. Nasledovali Jox, Luky, Tibor, Cigi, Dodo, Tommy, Adam, Jumbo, Steve, Lancer, Jurek, Ondro, 603, Maťo, Peter, Viper, Juraj a pelotón uzatváral Richard. Vznikli nám tak tri skupiny, od A po C a v každej bolo o čo bojovať.

Kapitánov denník, hviezdny dátum 42287.2. Dnes sa stalo čosi zvláštne. Komandér Data navzdory tomu, že je android a emócie nie sú súčasťou jeho štandardnej matrice, prikročil dnes ku mne podivným úkosom vbok, precedil hvizd medzi zubami a podal mi správu o dátach z tej plnétky AB-. Zanechal pri tom na zemi dve dlhočizné čmuhy na nanoprotozitovej dlážke, ktorá sa nedá zašpiniť! A už vôbec nie očistiť! Dofrasa, to zas bude trálska upratovacia chobotnica nadávať. No nič, ja radšej zmiznem z mostíka. Na remorkéri Kriváň sa mi vôbec nedarí, tak idem preštudovať Datove závery v správe. Koniec záznamu.

2x301,5 = 603


Ako prvú sme samozrejme otvorili škatuľku súbojov v skupine C. Vďaka nepárnemu počtu pretekárov sa najlepší v C-čku, Ondro, prešuchol až do semifinále. Maťo sa musel prebojovať cez Peťa, čo sa mu aj podarilo. Nováčik Richard nastúpil proti 603 a ten svojou príliš defenzívnou jazdou a prenechávaním priestoru Rišovi nepostúpil a neobohatil tak svoj klan o body, či súbojovú česť. Peter sa zo zdvihnutou hlavou postavil do svojho tretieho battlu v histórií a podarilo sa mu (konečne) prebojovať sa cez Vipera. Bolo to prvé Petrove víťazstvo v dueli a také chutí dvojnásobne. Nasledovalo semifinále. Ondro a Maťo. Nebol to príliš náročný súboj, no bolo vidno že kvalita sa dvíha a aj v C-čku človek môže vidieť krásne drifty. Ondro ukázal že nie je na pretekoch po prvý krát a nedal Maťovi väčšiu šancu. Druhé semifinále Rišo proti Peťovi bolo tiež jasnou záležitosťou v ktorej si Peťo pretiahol víťaznú šnúru na dva duely za sebou. (nový osobný rekord :-) ) Tretí zárez na anténe si už ale nepridal. Vo finále C-čka nestačil v prvom tesnom súboji na Ondra. Ono, Ondro, aj keď na prvý pohľad omladina, má za sebou nejedny preteky a skúsenosti z nich zúročil dnes na dráhe. Ondro tak postúpil do B-čka a žil tak aj ďalej svoj sen o postupe ešte vyššie.

Kapitánov denník, hviezdny dátum 42288.6 . Ten zacyklený android Data! Odfiltroval všetko, čo bolo vo vesmíre duplicitné, ale objavil v zhluku dát novú formu pohybu, s ktorou sa nám nepochválil! Cicavce na planéte AB- to volajú Drift. Nie je to rýchlejšie ako priamy smer ideálnou stopu, nie je to ani jednoduchšie ako prejazd objektu stredom dráhy a už tobôž to nie je rýchlejšie ako teleport nanozimetrickým lúčom na loď letiacu WARP-om 7.  Je to ale ten najkrajší spôsob pohybu, aký táto galaxia videla od čias spadnutia opitého Goauldského kapitána Klu-Xinga do čiernej diery v Proxime Canusi po dvojitej reverznej hyperboloidnej špirále s vedením na konvexných paralaxách paraboloidu sústredného s osou jadra čiernej diery. A to už len bolo divadlo! Túto správu musím pre dobro celého civilizovaného vesmíru okamžite prepísať a zverejniť. Koniec záznamu.



Posledná zmena dňa Utorok, 28 September 2010 15:39  
Comments (2)
joooj, sci-fi ja strasne rad
2 Nedeľa, 03 Október 2010 11:49
jox
tak toto bol iny ulet, az za hranice znameho vesmiru, skoda ze niesi scenarista, ale ked vydas raz nejaku knihu, dufam ze spravis autogramiadu...
zas pekný report
1 Utorok, 28 September 2010 19:09
piranha
Vďaka Šalát, ešte že ťa máme. :)
Please register or login to add your comments to this article.

Akcie RCDRIFT.sk


There is no upcoming event at this time.

Rýchle správy

Už ste na Facebooku? A prihlásili ste sa do našej skupiny "RC Drift team" ? Tak na čo čakáte?...šup, šup :-)

Drifťáci online

None

Štatistika

Členov : 39
Obsah : 98
Odkazy na stránky : 3
Počet zobrazení obsahu : 915902

Partneri


Reklamný panel
Reklamný panel

RC Drift Cup 2015

Vysledky zavodu

Round 08 - Kvalifikacia
Pos Driver Team Points
1 Luky  
2 MarcelZ  
3 Ludek  
View full table 

Výsledky závodu

Hladať

Videoprezentacia

You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.



Plánované udalosti

No current events.


Náhodný obrázok