RC Drift Team Bratislava

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RC Drift Cup '10 - Round 06 / Report

E-mail Vytlačiť PDF
Obsah článku
RC Drift Cup '10 - Round 06 / Report
1
2
Všetky stránky

 

Čas beží ako voda a naša lineárna existencia, aj životom zvaná, s ním. Ani neviem ako, ale asi konjunkcia Jupitera so Saturnom, či svetlo z bludných komét nestálych dráh, či nebodaj zlovôľa superinteligentného odtieňa modrej farby, no prosto niečo mi zabránilo a vzalo do zabudnutia povinnosť napísať report z Round 6. Tento fakt som si naplno uvedomil až teraz, 3 dni po skončení Round 7. Nevadí, rozhodol som sa postaviť na odpor neznámym silám a napíšem to ako dvojreport. Teraz len dúfam, že toto rozhodnutie prežijem v zdraví.

 

Lineup


 

 

Round 6 –

Fakty:

- Preteky sa konali 29.08.2010 v Bratislave

- 18 pretekárov, do cieľa došlo 17

- Kvalifikácia: 1. Marcelz , 2. Piranha, 3. Šalát

- Konečné poradie: 1. Šalát, 2. Jox, 3. Marcelz

 

Jáááj, to Vám asi nestačí, čo? Tak sa na to pozrime bližšie.

 

Mali to byť prvé asfaltové preteky tohoto roka. Minulé boli plánované rovnako na asfalte, no nevyspytateľné počasie nás vyhnalo ešte pred začiatkom do tréningovej haly v Palace. Tento krát sme sa lepšie vyzbrojený (šiatrami) pripravili a bojovali s počasím urputnejšie.

Ráno, po prehliadke terénu sme sa rozhodli zotrvať vonku, aj keď sa ozvali prvé hlasy, že možno bude pršať. Neverili sme tomu o nič viac, ako Mojsejovi že absolvoval úspešné liečenie na Prednej Hore a tak sme rozložili stany, poukladali puklice, ponaťahovali pásky a ... s prvými kvapkami v tomto inak slnečnom počasí sme sa pustili do kvalifikácie. Výhodu suchej trate využil naplno Marcel, totálne ju nevyužil Šalát a Jox to tuším ledva dojazdil keď začalo popŕchať. Poschovávali sme sa pod tri klubové stany a odhadovali, že to prejde. Po pár minútach a zistení, že tie akciové stany sú fajn, len akosi prepúšťajú vodu skrz, prestalo pršať a slniečko čoskoro vysušilo trať. Pásky sa nám síce poodlepovali a zóny nebolo temer vidieť, ale pokračovali sme v kvalifikácií a dostali sa až na koniec prvého kola.

Tam, poučení minulosťou a podporení modernou technikou, usúdili sme že bude rozumnejšie zahájiť ústup a presunúť sa do suchej istoty tréningovej haly v Palace, lebo zo západu sa blížili zlovestné mračná a chmáry. Začali sme ako mravčeky všetko upratovať a len čo sme naložili do auta poslednú krabicu a elektrocentrálu, spustil sa lejak. V tom momente Vás ovládnu dva pocity. Jeden, smútok, že sa tak stalo a druhý, radosť z toho, že ste to správne predpokladali a že ste sa totálne tesne stihli zbaliť a zdekovať.

 

Az z toho idu oci sedrom :)


V Palace nič svetoborné nenasledovalo, upravili sme trochu trať, pooznačovali nové zóny, vysušili autá na koberci a pokračovali v druhom kole kvalifikácie. Keďže sme ale presunom stratili hodne času, museli sme tretie kolo vynechať a tak toto boli zatiaľ prvé preteky s len dvoma kvalifikačnými kolami v tomto roku. Tu sa ale pozastavme a povedzme si, ako to celé dopadlo a kto tam vlastne bol:

Takže, poradie po kvalifikácií: S prehľadom a s galaktickým náskokom vyhral Marcel, druhý bol spomínaný Piranha a za nimi sa slušnou jazdou na koberci vylízal z asfaltového fiaska Šalát. Štvrtý bol Jox, piaty Shadow a šiesty, prekvapenie dňa, nováčik a debutant, Peter656. Posledné voľné miesto v A skupine si zaistil Jumbo a len o pár bodíkov ho vyfúkol Adamovi. Toho s jednobodovou stratou nasledoval Tommy, potom Tibor, Jurek a 603. Nešťastná trinástka sa ušla Svicenovi, štrnástka Lancerovi, pätnásty bol Baracuda, šestnásť Cigi a poslednú priečku si vyjazdil Peter. Poviete si ale, veď štartovalo 18 a tu je len 17! A máte pravdu.... smoliarom preteku bol Majo, ktorému ešte na asfalte podľa všetkého umrel motor a musel si tak chtiac, nechtiac zbaliť kufrík a odpochodovať domov. Škoda.

 



Posledná zmena dňa Pondelok, 27 September 2010 18:51  
Comments (3)
bol som tam...
3 Pondelok, 27 September 2010 11:46
603
v pohode
2 Pondelok, 27 September 2010 09:03
piranha
Dobré čítanie, ako vždy.
super pobavilo...
1 Pondelok, 27 September 2010 08:28
jox
pekny report, dakujeem...

a ta namakana fotka 603...
Please register or login to add your comments to this article.

Akcie RCDRIFT.sk


There is no upcoming event at this time.

Rýchle správy

Už ste na Facebooku? A prihlásili ste sa do našej skupiny "RC Drift team" ? Tak na čo čakáte?...šup, šup :-)

Drifťáci online

None

Štatistika

Členov : 39
Obsah : 98
Odkazy na stránky : 3
Počet zobrazení obsahu : 916217

Partneri


Reklamný panel
Reklamný panel

RC Drift Cup 2015

Vysledky zavodu

Round 08 - Kvalifikacia
Pos Driver Team Points
1 Luky  
2 MarcelZ  
3 Ludek  
View full table 

Výsledky závodu

Hladať

Videoprezentacia

You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.



Plánované udalosti

No current events.


Náhodný obrázok