RC Drift Team Bratislava

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RC Drift Cup '10 - Round 06 / Report - 2

E-mail Vytlačiť PDF
Obsah článku
RC Drift Cup '10 - Round 06 / Report
1
2
Všetky stránky

 

Semifinále dva: Piranha vs. Jox. Majster šaolinu Jox našiel asi vo vysokých himalájskych a lužnolesných mítinách tajnú bylinu dlhovekosti a vo svojej láske k Driftu, nadrvil jej dostatok do oleja a vazelíny pre jeho autíčko. Nadrvil jej tak veľa, že inštitút priateľov Voloďu Uljanova (pre mladších, Lenina) sa už pripravuje na stavbu nového mauzólea hneď vedľa Leninovej rodnej chatrče a keď Jox odjazdí, TT-čko tam odložia. To mu ale teraz nebráni vyžmýkať všetko čo v tejto starej dáme je. Piranha sa odvážne postavil na odpor, no jeho TRF to nezvládla. Stará dáma, nechajúc na dráhe aj srdce (rozumej, motor), vytlačila TRF-ku do puklíc (a do zabudnutia). Čistou jazdou Jox dominoval súboju, no Piranha dobiehal jeho náskok rýchlou jazdou v dlhých pasážach. Ku koncu, rozdiel nebol tak markantný a opäť to bol jeden z momentov, ktoré rozhodcom nie je treba závidieť. Nakoniec sa po dodatočných jazdách rozhodli pre víťazstvo Joxa ten sa tak pridal k Šalátovi do finále.

 

Pred finále ná čaká ale ešte malé finále, súboj o tretie miesto. A tam si hompáľajú nohy Marcel a Piranha. Obaja smutní z predchádzajúceho súboja, no odhodlaný pobiť sa o prvenstvo aspoň aspoň teraz. Viac šťastia a presnosti bolo na strane Marcela ten si tak po dlhom čase síce neprevezme Bonsaj, ale bude sa tešiť aspoň z tretieho miesta.

 

A prišlo až na finále šiesteho kola. Vďaka presunom a komplikáciám, začínalo sa pomerne neskoro a každý už začínal cítiť únavu z celého dňa. Na pár minút ale bolo treba zaťať zuby a bojovať. Predseda vs. podpredseda, Jing vs. Jang, Majster vs. Antimajster... prosto, Šalát vs Jox. Epický súboj, ktorý sa opakuje z času na čas, no len málokedy takto vysoko. V takomto finále je radosť jazdiť, súboje sú napínavé a obaja súperi vedia, že zvíťaziť nie je nemožné. Obaja rybári vytiahli antény až na doraz a pustili sa do toho aj tentokrát naplno. Čo presne bolo tým, čo naklonilo misky váh sa treba spýtať rozhodcov. Tak či onak, Šalát bol víťazom a aj keď to bude možno na neuverenie, bolo to jeho prvé víťazstvo v pretekoch vôbec. (a užil si ten sladký pocit dosýta :-) )

 

Da Winners :)

 

Tak..to by sme mali šieste kolo... Report 07 je na ceste...



Posledná zmena dňa Pondelok, 27 September 2010 18:51  
Comments (3)
bol som tam...
3 Pondelok, 27 September 2010 11:46
603
v pohode
2 Pondelok, 27 September 2010 09:03
piranha
Dobré čítanie, ako vždy.
super pobavilo...
1 Pondelok, 27 September 2010 08:28
jox
pekny report, dakujeem...

a ta namakana fotka 603...
Please register or login to add your comments to this article.

Akcie RCDRIFT.sk


There is no upcoming event at this time.

Rýchle správy

Už ste na Facebooku? A prihlásili ste sa do našej skupiny "RC Drift team" ? Tak na čo čakáte?...šup, šup :-)

Drifťáci online

None

Štatistika

Členov : 39
Obsah : 98
Odkazy na stránky : 3
Počet zobrazení obsahu : 916614

Partneri


Reklamný panel
Reklamný panel

RC Drift Cup 2015

Vysledky zavodu

Round 08 - Kvalifikacia
Pos Driver Team Points
1 Luky  
2 MarcelZ  
3 Ludek  
View full table 

Výsledky závodu

Hladať

Videoprezentacia

You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.



Plánované udalosti

No current events.


Náhodný obrázok