RC Drift Team Bratislava

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Úvod

E-mail Vytlačiť PDF

Od počiatku ľudských dejín existovalo niekoľko poznatkov ktoré sa považovali za tak samozrejmé, že sa ich dlho nik neodhodlal vyvrátiť a aj keď k tomu došlo, ľudstvu trvalo celé veky pokiaľ tento názor akceptovalo. Ako príklad môžeme uviesť tvrdenia že zem je placka a nosia ju na chrbte korytnačky, že slnko obieha okolo zeme, že pri plavbe smerom na západ od Európy je len koniec sveta, alebo že hodinky s rádioaktívnym ciferníkom čo svetielkuje v tme sú super vynález rovnako ako neochvejný fakt že 10 minútové cvičenie denne s WS Hyper-Flex-Gymom z telešopingu Vás zmení z obézného TV povaľača na Arnolda s tehličkami namiesto pupku.

Ľudia však dnes veria aj neodškriepiteľnému faktu, že auto môže jazdiť iba tam, kam mu smerujú predné kolesá a že značka na prednom nárazníku je vždy ako prvá viditeľná pri výjazde zo zákruty. Sme tu však my, aby sme ľudstvu otvorili oči a ukázali im, že autá môžu jazdiť aj dverami napred a že je možné prechádzať pravotočivú zákrutu s kolesami vytočnými doľava.

Preto: Vitajte buditelia, vitajte priekopníci, vitajte inovátori! Je na čase otvoriť ľudstvu zaschlé oči a ukázati, že auto môže jazdiť aj bokom. Preto, využívajte stránky tieto na osvetu a poradu s druhmi v Drifte.... Vitajte na RC Drift webe!!!

Posledná zmena dňa Pondelok, 24 November 2008 00:19  

Akcie RCDRIFT.sk


There is no upcoming event at this time.

Rýchle správy

Pribudla nová položka v hlavnom menu a to "Video galéria", postupne popridávame aj staršie videá.

Drifťáci online

None

Štatistika

Členov : 39
Obsah : 98
Odkazy na stránky : 3
Počet zobrazení obsahu : 916921

Partneri


Reklamný panel
Reklamný panel

RC Drift Cup 2015

Vysledky zavodu

Round 08 - Kvalifikacia
Pos Driver Team Points
1 Luky  
2 MarcelZ  
3 Ludek  
View full table 

Výsledky závodu

Hladať

Videoprezentacia

You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.



Plánované udalosti

No current events.


Náhodný obrázok